AIKA  Keskiviikkona 6.4.2022 klo 17.30

LÄSNÄ         Matias Kaivos, Tero Keinovaara, Veli-Pekka Rahikainen, Outi Sailo, Seppo Peltovuori sekä varajäsenet Pekka Korhonen ja Pekka Peltonen

POISSA        Markus Alanko, Risto Innanen, Jari Jokinen, Juha Kalajoki

                      Hallituksen kokouksessa käsiteltiin tavanomaiset esityslistan mukaiset asiat.

Jaostojen asioita kokouksessa käsiteltiin seuraavasti:

  • Satamajaosto: Katselmoitiin satama-alueella ja todettiin, että telakointialueen parannus- ja laajennustyö on tarkoituksenmukaista toteuttaa roskakatoksen ja pienen parkkipaikan väliselle alueelle. Päätettiin vielä suunnitella ja selvittää toteutusmahdollisuudet. Sekajätteen keräyksestä saatu tarjous hyväksyttiin, keräyksen jatkossa hoitaa Lassila & Tikanoja. Käyttämättömille veneille päätettiin antaa siirto- tai käyttöönottokehotus sekä lisäksi päätettiin antaa kehotus oman telakointipaikan siistimiseen. Venepaikkojen haltijoilta odotetaan vastauksia mahdollisesti vapautuvista venepaikoista.
  • Saarijaosto: Päätettiin laiturin korjauksesta ja asennuksesta talkoiden yhteydessä, mikäli sääolosuhteet sallivat. Talkoissa yleistä siivousta saaressa.
  • Kalastusjaosto: Kalanistutuspaikka on vielä selvityksessä. Koululaisten onkipäivä on tulossa toukokuun lopussa ja se toteutetaan aikaisemman käytännön mukaisesti.
  • Metsästysjaosto: Keinopesien valmistus ja pienpetopyynti jatkuu saaressa. Myös pienpetojen loukkupyynti satamassa jatkuu.
  • Erähovijaosto: ei käsiteltäviä asioita
  • Viestintäjaosto: On otettu käyttöön sähköinen työlista hallituksen jäsenille. Laaditaan jäsentiedote postitettavaksi toukokuussa. Kirkkonummi-päivien suunnittelukokous on pidetty. Seuraavassa hallituksen kokouksessa päätetään, että osallistuuko seura Kirkkonummi-päiville
  • Kamerajaosto: Kuvauskojua suunnitellaan, mutta paikkaa vielä selvitetään. Myös tarve kuvapankille, selvitetään kustannustehokasta pilvitallennusmahdollisuutta.

Yhdistyksen talous on hyvällä mallilla, jäsenmaksulaskuista suuri osa on maksettu. Talkooavustus kunnalle on tehty aikaisemman tavan mukaisesti. Saapuneita jäsenhakemuksia on käsitelty ja hyväksytty hallituksen sähköpostiringissä.

Hallitus päätti seuraavan kokouksen ajaksi 4.5.2022.

Puheenjohtaja Matias Kaivos päätti kokouksen klo 20.35.