AIKA Keskiviikkona 17.8.2022 klo 17.30

LÄSNÄ Matias Kaivos, Markus Alanko, Tero Keinovaara, Outi Sailo, Seppo Peltovuori sekä varajäsenet Pekka Korhonen ja Pekka Peltonen

POISSA Risto Innanen, Jari Jokinen, Juha Kalajoki, Veli-Pekka Rahikainen

Hallituksen kokouksessa käsiteltiin tavanomaiset esityslistan mukaiset asiat.

Jaostojen asioita kokouksessa käsiteltiin seuraavasti:

  • Satamajaosto: Hallitus päätti syystalkoiden päivämääriksi 10.9. ja 8.10. sekä myönsi Pro Morsfjärden ry:lle luvan kaislanleikkaukseen. Kokouksessa käytiin vilkasta keskustelua sataman alueella tehdyistä varkauksista, missä saaliiksi on saatu mm. bensakannuja veneistä. Toimiin varkauksien loppumiseksi on jo ryhdytty ja lisätoimia selvitetään. Telakointialueen parantamista jatketaan laajentamalla aluetta aidan ulkopuoliselle alueelle. Telakointikausi alkaa 1.10. ja siihen mennessä laaditaan telakointipaikkalista. Hallitus toivoo, ettei telakoitavia veneitä viedä alueelle ennen telakointikauden alkua. Sataman jätehuoltosuunnitelma on laadittu ja toimitetaan eteenpäin.
  • Saarijaosto: Vuodevaatteet on uusittu ja toivotaan jäsenistön käyttävän omia liinavaatteita. Laavun katon korjaus on valmis.
  • Kalastusjaosto: Jäsenistö on ollut aktiivinen omatoimikalastuksessa. Ei järjestettyjä tapahtumia.
  • Metsästysjaosto: Metsästyskausi saaren alkaa 20.8.
  • Erähovijaosto: Jäsenistöltä on tullut palautettu Erähovin huonosta sisäilmasta. Hallitus selvittää tilannetta ja palaa asiaan.
  • Viestintäjaosto: Laaditaan syksyn ensimmäinen jäsentiedote, mikä pyritään lähettämään elokuun aikana.
  • Kamerajaosto: Haikarahavaintoja, ei muita käsiteltäviä asioita.

Kirkkonummen kala- ja metsämiehet ry kuuluu yhdistysjäsenenä Pro Morsfjärden -yhdistykseen ja osallistuu mahdollisuuksien mukaan yhdistyksen toimintaan.

Yhdistyksen talous on edelleen hyvällä mallilla. Kaikki saapuneet jäsenhakemukset on käsitelty ja käsittelyn jälkeen hyväksytty.

Hallitus päätti seuraavan kokouksen ajaksi 14.9.2022.

Puheenjohtaja Matias Kaivos päätti kokouksen klo 19.16.