AIKA  Keskiviikkona 1.6.2022 klo 17.30

LÄSNÄ         Matias Kaivos, Markus Alanko, Juha Kalajoki, Tero Keinovaara, Outi Sailo, Seppo Peltovuori sekä varajäsenet Pekka Korhonen ja Pekka Peltonen sekä hallituksen ulkopuolelta Jukka Somari, saarijaosto.

POISSA        Risto Innanen, Jari Jokinen, Veli-Pekka Rahikainen,

                      Hallituksen kokouksessa käsiteltiin tavanomaiset esityslistan mukaiset asiat.

Jaostojen asioita kokouksessa käsiteltiin seuraavasti:

  • Satamajaosto: Hallitus totesi, että toiset talkoot on pidetty ja tehtävälistalla olleista asioista suuri osa saatiin tehdyksi. Tarvetta on vielä puunkaatotalkoille, mistä tiedotetaan myöhemmin. Käyttämättömille veneille on annettu siirtokehotus ja asia on vireillä. Sataman venepaikat ovat tällä hetkellä täynnä ja jonossa on jokunen vene. Aiemmin merkittynä ollut kivi pyritään merkitsemään pikaisesti uudestaan joko poijulla tai kanisterilla.
  • Saarijaosto: Laavun katon korjausta jatketaan ja tarkastetaan myös naisten mökin katon kunto sekä puuttuvat parvekelasit asennetaan paikoilleen. Saaren poijujen laittaminen pyritään toteuttamaan heti sääolosuhteiden salliessa.
  • Kalastusjaosto: Koululaisten kalastuspäivä pidettiin suunnitellusti ja päivä oli erittäin onnistunut.
  • Metsästysjaosto: Koirakurimuistutuksesta on tullut palautetta. Hallitus käsitteli saapuneen palautteen ja totesi, että aiemmasta ei ole syytä tehdä poikkeuksia. Hallitus muistuttaa, että koirat pidetään yhdistyksen alueilla kytkettynä eikä koiria voi ottaa satamassa eikä saaressa rakennusten sisätiloihin.
  • Erähovijaosto: ei käsiteltäviä asioita
  • Viestintäjaosto: Toukokuussa on lähetetty jäsentiedote, seuraava tiedote lähetetään viimeistään telakointikauden lähestyessä.
  • Kamerajaosto: ei käsiteltäviä asioita.

Kirkkonummen kala- ja metsämiehet ry kuuluu yhdistysjäsenenä Pro Morsfjärden -yhdistykseen ja osallistuu mahdollisuuksien mukaan yhdistyksen toimintaan.

Yhdistyksen talous on edelleen hyvällä mallilla. Kaikki saapuneet jäsenhakemukset on käsitelty ja käsittelyn jälkeen hyväksytty.

Hallitus päätti seuraavan kokouksen ajaksi 17.8.2022. Kesäkauden aikana ajankohtaisia asioita käsitellään tarvittaessa hallituksen sähköpostiringissä.

Puheenjohtaja Matias Kaivos päätti kokouksen klo 19.10.