Venepaikan haltijan velvollisuudet

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Venepaikan haltijalla on velvollisuus osallistua kaksiin talkoisiin vuotta kohti sekä tehdä 1-2 vartiovuoroa veneilykautta kohti. Vartiovuoroaan suorittava ei saa olla alkoholin vaikutuksen alaisena. Talkoopäivän voi suorittaa myös tekemällä satamajaoston osoittaman työtehtävän tai vartiovuoron satamassa. Työtehtävän päättää ja valvoo satamajaosto.
Vene on kiinnitettävä paikoilleen siten, ettei siitä ole haittaa laiturirakenteille tai viereisille venepaikoille. Kiinnitys on tehtävä vähintään kahdella peräköydellä ja yhdellä keulaköydellä. Laitasuojia (leputtajia) on käytettävä riittävä määrä.
Jokainen on velvollinen huolehtimaan säännöllisesti:
● oman veneensä tyhjentämisestä sadevedestä
● nimetyn venepaikkansa siisteydestä
● tarvittaessa nimetyn venepaikkansa kaislojen leikkauksesta
Telakoidut ja traileripaikkojen veneet, trailerit, telakointitarvikkeet sekä kalastus- ja metsästysvälinelaatikot on merkittävä jäsennumerolla.
Telakointi on tehtävä siten, että telakoitu alus tai sen peitteet eivät aiheuta kovassakaan myrskyssä vaaraa muiden terveydelle tai omaisuudelle. Satamajaosto voi määrätä omistajan muuttamaan telakoinnin toteutusta turvallisuusriskin vuoksi. Mikäli omistaja ei tee pyydettyjä muutoksia, satamajaosto tekee tarvittavat muutokset omistajan kustannuksella. Telakointitarvikkeet on varastoitava siten, etteivät ne ajelehdi korkealla vedellä eivätkä ole haitaksi toisille jäsenille tai satamassa liikkumiselle.
[/av_textblock]

[/av_one_full]