Maksut

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Sekä vene- että telakointipaikat osoittaa satamajaosto. Vene- ja telakointipaikoista peritään maksu, joiden suuruus ja eräpäivä on hyväksytty vuosikokouksessa. Maksun suorittamatta jättäminen katsotaan vene- ja telakointipaikasta luopumiseksi, vastaavasti.
Vene tai muu omaisuus, jota ei voida tunnistaa, on saanut siirtokehoituksen tai maksuja ei ole suoritettu, katsotaan hylätyksi. Tällainen vene tai muu omaisuus poistetaan alueelta yhdistyksen toimesta tai otetaan seuran omistukseen. Omistaja vastaa kustannuksista yhdistyksen sääntöjen mukaisesti.
Sähkön käyttö muuhun sallittuun toimintaan on sovittava erikseen satamajaoston kanssa. Muusta käytöstä peritään satamajaoston määrittämä, käyttömäärästä riippuva maksu. Sähkömaksu on kuitenkin vähintään 5 euroa/vrk.
Vartiovuoron ja talkoovelvoitteen laiminlyönnistä peritään maksu, joiden suuruus ja eräpäivä on hyväksytty vuosikokouksessa.
Jäsenen on huolehdittava, että saaressa tai satamassa yöpyvistä vieraista maksetaan hinnaston mukainen yöpymismaksu seuran tilille. Vierailijamaksun suuruus hyväksytään vuosikokouksessa.
Saaressa metsästävä vieras on hyväksytettävä etukäteen puheenjohtajalla. Saaren metsästysvieraasta on maksettava aina yöpymismaksu, myös päiväkäynnistä.
[/av_textblock]

[/av_one_full]